Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. ožujka 2017.

Fotogalerija: Održana izvještajno-programska skupština Društva ”Naša djeca” Slatina

U Hrvatskom domu u Slatini, održana je redovna godišnja izvještajno-programska skupština Društva ”Naša djeca” Slatina. Za zabavni uvod u skupštinu pobrinula su se djeca zbora ”Raspjevanu mališani” iz dječjih kutaka Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo.

Osim uobičajenih točaka dnevnog reda skupštine, pored izvješća o radu Društva “Naša djeca” Slatina kroz prošlu godinu kao i planu rada u 2017. godini, svoj rad kratkim prezentacijama predstavili su Dječji forum Mladost, Dječji forum Osmijeh, Likovna radionica pri Dječjem vrtiću Suncokret, dječji kutak Veseli sat Slatina, Senkovac, Josipovo i Nova Bukovica.

Od brojnih aktivnosti članova Udruge koje je kronološki prezentirala tajnica Udruge Sanela Tot istaknuti ćemo brojne kreativne radionice, sudjelovanje u akcijama „Zelena čistka – jedan dan za čist okoliš“, Slatinskom sajmu cvijeća, dječjoj priredbi „Svijet mašte“, Cvjetnom korzu, akciji „Neka odrastanje bude dječja igra“ i na Sajmu obrtništva, kreativnosti i inovativnosti, Festivalu slatinskih talenata, slatinskoj Rolijadi, akciji „Hodanjem do zdravlja“, na manifestaciji „Dani kruha i plodova jeseni“ a organizirali su i promociju dvojezične slikovnice „Naš superheroj div Regoč“. Redovite aktivnosti koje se svaki tjedan održavaju pod okriljem Veselog kutka u Slatini i drugim „podružnicama“ Udruge više ne moramo niti naglašavati jer su postale nešto normalno.

Okupljenima se s par prigodnih riječi obratio dogradonačelnik Grada Slatine Miroslav Venus, izrazivši i daljnju podršku Gradske uprave u radu Udruge kao i nastojanjima da Grad Slatina uskoro i formalno postane Grad prijatelj djece. Okupljene članove pozdravila je i gošća, predsjednica DND Donji Miholjac Ines Matijević. (www.radioslatina.hr; Fotografije: Snježana Pačarić)

Share Button