Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

31. ožujka 2017.

Bronca zlatnoga sjaja: Iako nemaju dvoranu, iako treniraju u učionici, odbojkaši iz Nove Bukovice osvojili su broncu na državnoj poluzavršnici

Na državnoj poluzavršnici u odbojci, učenici OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice, koji su predstavljali Virovitičko-podravsku županiju, osvojili su brončanu medalju. Ekipa odbojkaša, članovi ŠŠD „Baqoa“, imali su čast po prvi put u povijesti ove škole predstavljati Virovitičko-podravsku županiju na državnoj poluzavršnici koja se odigrala u Križevcima. Natjecale su se najbolje ekipe osnovnih škola iz četiriju županija: Varaždinske – 1. OŠ iz Varaždina, Koprivničko-križevačke – OŠ “Vladimir Nazor“ Križevci, Međimurske – OŠ Nedelišće i naše županije.
Ako se u obzir uzme kako u Novoj Bukovici nemaju sportsku dvoranu, kako su trenirali u učionici, tada je ovaj uspjeh tim veći. Do bronce su došli: Tomo Znika, Damjan Stjepanović, Mladen Banović, Gabriel Fuljek, Zlatko Erdec, Željko Nikić, Ivan Komebus i Tomislav Kurtić. Voditelj je bio Hrvoje Kraljik. (http://os-vnazora-novabukovica.skole.hr)

Share Button