Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. prosinca 2017.

Virovitičanin u društvu svjetskih prvaka: Sandra Perković i Tin Srbić najbolji su sportaši Zagreba, a među njima je priznanje dobio i naš Marino Bloudek

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, proglašeni su najbolji sportaši hrvatske metropole. Tako su u seniorskoj kategoriji, najbolji bili svjetski prvaci, Sandra Perković i Tini Srbić. Među ovogodišnjim nagrađenim sportašima Grada Zagreba je i Virovitičanin Marino Bloudek, ovogodišnji europski juniorski prvak na 800 metara. Marino Bloudek je dobio „Priznanje mladim sportašima za postignute rezultate u 2017. godini“. Marino Bloudek je inače član Atletskog kluba Agram iz Zagreba, a trener mu je Virovitičanin, Zlatko Tot.

pimt5dgr

Sportski savez grada Zagreba tradicionalno istekom godine proglašava najbolje pojedince, sportaše, momčadi i ekipe. Ove godine laureata je bilo mnogo. Podijeljeno je ukupno 77 nagrada. Najveći dio se odnosio na mlade sportaše i sportašice (51), dodijeljeno je i šest nagrada sportašima s invaliditetom, šest godišnjih nagrada, tri nagrade za trenere, a proglašeni su i najbolji sportaš, sportašica, ekipa, posada i momčad glavnog grada Hrvatske. (www.vpz.hr, www.tportal.hr, Fotografije: Marino Bloudek i Kristijan Toplak)

Share Button