Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

01. veljače 2018.

Video: Poslušajte prvi singl našeg Stjepana Lacha „Nije važno“

Naš Turnašičanin, Stjepan Lach ima svoj prvi singl „Nije važno“.  Uz pomoć Centra za kulturu Drago Britvić Pitomača, Stjepan je snimio svoj spot. Glazbu potpisuje Dominik Lučić, tekst – Aleksandar Čubrilo. Za aranžman su se pobrinuli Jan Erceg i Dominik Lučić. Glazbeni producenti su bili Mihael Blum i Josip Šuker. Tonski snimatelji su bili: Mihael Blum, Josip Šuker i Luka Rupčić. Kao izvršni producent stoji ime Jana Ercega. Za produkciju spota zaslužna je Ninac produkcija.

Naš mladi pjevač koji nas je subotama oduševljavao izvedbama najljepših ljubavnih pjesama u emisiji A strana, na veliko zadovoljstvo publike, objavio je svoj prvi singl. Pjesma naziva Nije važno govori o kraju jedne ljubavi, a specifična Lachova interpretacija već je prvog dana pronašla put do brojnih srdaca.
– Netom nakon nastanka pjesme, kad sam ju prvi put zapjevao, znao sam da imam veliku pjesmu i da sve svoje snage trebam usmjeriti da bi, kada izađe, zazvučala najbolje moguće. Vjerujem da smo u tome uspjeli. Puno je ljudi koji su za to zaslužni i ja im se ovim putem želim svima zahvaliti na svesrdnoj pomoći i ugradnji svog talenta u ovu pjesmu. Pjesma govori o kraju jedne ljubavi, ali kada pogledate spot do kraja, shvatit ćete jednu pozitivnu poruku koju smo njome htjeli prenijeti. Pjesma je kao prvi singl moja osobna iskaznica i obećajem još mnogo pjesama koje će nastaviti ovim stopama – rekao je Lach o svojoj prvoj pjesmi. (www.vpz.hr, Fotografija: Facebook)

Share Button