Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. rujna 2010.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva izdvojilo 1.800.000,00 kuna za Poduzetničku zonu III

Ministarstvo, gospodarstva rada i poduzetništva i Grad Virovitica potpisali su Ugovor o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava za uređenje Poduzetničke zone III u Virovitici. Sredstva u iznosu od 1.800.000,00 kuna namijenjena su za projekt izgradnje pristupnih cesta u Poduzetničkoj zoni III, a samim tim činom možemo reći da započinje i druga faza izgradnje ove zone rekao nam je u svezi navedenog gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Da podsjetimo 2007. godine započela je izgradnja najveće virovitičke poduzetničke zone – Poduzetničke zone III koja se prostire na više od 40 ha. Do sada je u prvoj fazi u njezino uređenje uloženo 14.548.000,00 kuna, a sada je još preostalo urediti pristupne ceste unutar zone kako bi se moglo doći do svih parcela i popuniti zonu do kraja

Nastavak radova očekujemo u proljeće kada očekujemo da se počnu graditi i nove hale jer su neki poduzetnici ishodili sve potrebne dozvole, a Grad Virovitica učiniti će sve da i dalje pomogne dolazak poduzetnika u Poduzetničke zone. Koristim ovu prigodu i da još jednom pozovem sve poduzetnike s područja Republike Hrvatske da dođu i investiraju u našu zonu, jer Virovitica nudi najbolje uvjete za investiranje, ne samo što se tiče cijene zemljišta i visine naknada, nego i zbog brzine rješavanja dozvola i svega što je potrebno da bi se investicija ostvarila u najkraćem roku rekao je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin. (www.virovitica.hr)

Share Button