Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. veljače 2019.

Fotogalerija: Lino višebojac oduševio Gornje Bazje, a pobjednici su u društvu sportaša Luke Moslavca i Sare Malčec bili Laura Kiralj i Ivica Filaković

Popularno natjecanje učenika osnovnih škola, koje se održava pod patronatom Sportskih novosti u svojoj trinaestoj sezoni održano je u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju. Malena sportska dvorana bila je prepuna natjecatelja, navijača i njihovih učitelja. Sve učenike i goste pozdravio je ravnatelj Saša Topić.

U glazbenom dijelu programa nastupile su navijačice drugog, trećeg i četvrtog razreda, mali kauboji iz prvog razreda, školski zbor i učenica osmog razreda Patricija Ribić s jednom pjesmom i literarnim radom.

U natjecateljskom dijelu su sudjelovali predstavnici svih razreda u disciplinama: skok s mjesta, bacanje u koš, štafetno trčanje, skakanje u vreći, potezanje užeta i kazneni udarci u rukometu i nogometu. Na kraju su pobijedili i plasirali se u poluzavršnicu natjecanja učenik šestog razreda Ivica Filaković i učenica osmog razreda Laura Kiralj.

Za najbolje navijače su proglašeni učenici iz područne škole u Velikom Polju. Organizatori su pohvalili učenike da su imali dosad najviše navijačkih transparenata. Posebni gosti su bili mlade virovitičke sportske zvijezde, prvakinja Hrvatske u katama Sara Malčec i juniorski rukometni reprezentativac te član prvoligaša Viro Virovitice Luka Moslavac, a natjecanje je obišao i načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić. (www.icv.hr, mš, foto: Mario Šolc)

Share Button