Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. prosinca 2010.

Potpisani ugovori o financijskoj potpori za dvadeset studenata s područja općine Voćin

Načelnik Općine Voćin, Predrag Filić, potpisao je ugovore o dodjeli financijske potpore redovitim studentima s područja Općine Voćin.

Ugovore o dodjeli financijske potpore redovitim studentima s područja Općine Voćin, Predrag Filić potpisao je s dvadesetero studenata, odnosno, MAJA BOZOK iz Voćina, Vukovarska 94, MARINA VUKOMANOVIĆ, iz Huma, Hum 56, MATEA ĐUZEL iz Voćina, Trg Gospe Voćinske 4, SANJA VIDIĆ iz Voćina, Prebenda 22, IVAN NEŠKOVIĆ iz Voćina, Vukovarska 11, DANIJEL BOŽIČKOVIĆ iz Voćina, Prebenda 60, DANIRA BOŽIČKOVIĆ iz Voćina, Prebenda 60, MARJAN DJORDJEVIĆ iz Voćina, N.Š.Zrinskog 27, MONIKA ANDRIĆ iz Voćina, J. Martinca 6, KRISTINA HRGIĆ iz Voćina, J.Martinca 27, FRANJO TAŠIĆ iz Ćeralija, P.Preradovića 25, JORGIĆ GORAN iz Voćina, Vukovarska 33, SNJEŽANA PERIĆ iz Voćina, J.Martinca 11, HRVOJE DORIĆ iz Voćina, Prebenda 56, AUGUSTIN IVIĆ iz Ćeralija, P. Preradovića, MARIJA MARINOVIĆ iz Voćina, Vinkovačka 19, MIHAELA PEIĆ iz Voćina, Trg G. Voćinske 8, MARTINA BOŽIČKOVIĆ iz Voćina, Prebenda 2, LORENA BOŽIČKOVIĆ Voćina, Trg Gospe Voćinske26 i JULIJAN ANDREIĆ iz Voćina, Vukovarska 13.

Između ostalog načelnik Predrag Filić je izjavio da Općina Voćin najviše ulaže upravo u studente i da je glavni dio socijalnih programa za građane upravo proveden kroz potpore obrazovanju od vrtića do fakulteta. Tako da je cijena vrtića 200 kn/djetetu, subvencije srednjoškolskih karata i smještaja učenika u domovima iznose 20 posto cijene karte/smještaja, a potpore svim redovitim studentima iznose 500 kn. Načelnik se zahvalio studentima na odazivu i zaželio im puno uspjeha u akademskom životu. (www.vocin.hr)

Share Button