Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. siječnja 2011.

Počela prijava za seminare iz Projekta – Obrazovanje za poduzetništvo

VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Virovitičko-podravska županija u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, a u cilju podizanja nivoa poduzetničkih znanja i vještina, kao ključnog čimbenika konkurentnosti, održati će radionice i seminare prema slijedećem rasporedu:

3. i 4. veljače – Vještine pregovaranja i govorne vještine; 10. i 11. veljače: Start UP; 17. i 18. veljače – Poslovni plan; 24. i 25. veljače – EU fondovi; 10. i 11. ožujka – Upravljanje kvalitetom; 24. i 25. ožujka – Zadružno poduzetništvo.

Ciljna skupina: Poduzetnici početnici, poduzetnici u fazi rasta i razvoja te manageri koji primjenjuju poduzetnički način razmišljanja. Mjesto održavanja: Trg Ljudevita Patačića 1 (Mala vijećnica u zgradi Virovitičko-podravske županije). Trajanje od 9,00 do 14,00 sati

Pohađanje seminara za polaznike je besplatno jer je subvencioniran od Virovitičko-podravske županije i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu i e-mailom (info@ravidra.hr) ili na telefaks broj 033/722-060. Prijavnice se nalaze u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, T. Masaryka 6, Virovitica. Broj telefona za dodatne informacije je, 033/800-207. (www.ravidra.hr)

Share Button