Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. ožujka 2020.

Od 14. ožujka Adrenalinski park Duboka ponovo otvara svoja vrata: 4.000 četvornih metara čistog adrenalina

Odlične vijesti za sve ljubitelje prirode, adrenalina, društva i zabave stižu iz Parka prirode Papuk. Mnogima omiljena prošlogodišnja razonoda od subote, 14. ožujka, ponovno otvara svoja vrata te postaje mjesto najbolje zabave u ovom dijelu Hrvatske. Adrenalinski park Duboka ujedno je i dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu, a interes posjetitelja bio je toliki da je turistička sezona za mnoge trajala prekratko.

Elementi adrenalinskog parka prostiru se na površini od oko 4.000 m2 u dva poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Da bi imali adekvatan sadržaj za potrebe svih uzrasta, za odrasle je predviđen poligon s 12 elemenata, a za djecu poligon s 9 elemenata. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu.

– Pozivamo sve koji su nestrpljivo čekali proljeće kako bi ga proveli u Papukovoj top destinaciji da se dobroj staroj navici vrate već sljedećeg vikenda. Čekamo vas u Dubokoj da zajedno otvorimo novu turističku sezonu za koju vjerujemo da će biti još uspješnija od prethodne – kažu iz Parka. (www.icv.hr, PP Papuk)

Share Button