Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. svibnja 2011.

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donijelo je odluku o produženju roka zahtjeva za potporom u poljoprivredi do 15. lipnja 2011. godine

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donijelo je odluku o produženju roka zahtjeva za potporom u poljoprivredi do 15. lipnja 2011. godine, kako je definirano u Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o izravnim plaćanjima  u poljoprivredi, potporama za očuvanje izvornih i zaštićenih pasmina domaćih životinja, potporama za ekološku i integriranu poljoprivrednu proizvodnju i potporama za područja s težim uvjetima gospodarenja u poljoprivredi.

AGRONET sustav dostupan je korisnicima već više od dva mjeseca, odnosno od 1. ožujka 2011. godine, kada je započela kampanja za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za plaćanja u poljoprivredi. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je provela informativnu kampanju po svim županijama kako bi se educiralo poljoprivrednike kako se služiti tom internetskom aplikacijom. Korisnici mogu samostalno popuniti Jedinstveni zahtjev ili uz pomoć djelatnika koji su im na raspolaganju u trima institucijama (Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji i Hrvatskoj poljoprivrednoj komori). Agencija je tijekom dosadašnjeg razdoblja podnošenja Jedinstvenog zahtjeva dobila vrlo pozitivne povratne informacije od korisnika koji su bez poteškoća pristupali AGRONET-u i popunjavali zahtjev… U Virovitičko-podravskoj županiji detaljnije informacije mogu se dobiti i u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Trg Ljudevita Patačića 1 Virovitica, 033/743-102 ili 033/743-108. (www.mps.hr, kt)

 

Share Button