Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. listopada 2020.

U subotu 24. listopada, uz 40 posto popusta otputujte u Viroviticu i povedite djecu na izložbu X. velika burza malih vlakova i autića

U Virovitici će se 24. listopada 2020. od 9,00 do 17,00 sati održavati X. velika burza malih vlakova i autića. Ako prodajte ili samo mijenjate vlakove i autiće, možete se dobro zabaviti uz organizirane radionice, vožnje vlakova na analogne upravljače, ali i tablete i kamere, te mogućnost dobivanja zaslužene diplome za male strojovođe nakon polaganja vožnje malim vlakovima.

Putnicima posjetiteljima ove izložbe Hrvatske željeznice odobravaju 40 posto popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti 24. listopada 2020. od 00:01 do 24:00 sata za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Virovitice i natrag. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja izložbe u kolodvoru Virovitica. Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km. (www.hzpp.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

mali vlakovi

Share Button