Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. svibnja 2011.

Na državnom prvenstvu škola učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju, virovitički Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osvojio čak tri medalje

Na državnom prvenstvu školskih športskih društava učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica osvojili su čak tri medalje. Na natjecanju koje je održano u Trogiru, na kojem je nastupilo 240 sudionika iz cijele Hrvatske, posebno su se istaknuli Antonijo Janček koji je osvojio 1. mjesto u skoku u dalj s mjesta i 2. mjesto u bacanju loptice u dalj, te Davor Marincel sa osvojenim 2. mjestom u trčanju na 60 m.

Vrlo dobrim rezultatom mogu se pohvaliti i Mihael Janček s osvojenim 6. mjestom u trčanju na 400 m, Srećko Rimac s osvojenim 4. mjestom u skoku u dalj s mjesta, Željka Damjanović s osvojenim 7. mjestom u trčanju na 100 m i Josip Miter s osvojenim 8. mjestom u trčanju na 60 m. Sportska natjecanja odvijala su se na stadionu RNK Split u Splitu, a nakon natjecanja u večernjim satima u ugodnom prostoru hotela Medena u Trogiru učenici su se i zabavili prigodnim programom da bi idući dan prisustvovali organiziranom razgledanju grada Trogira.

Voditeljice su bile ravnateljica Marija Navarra i učiteljica TZK Marijana Strija. (www.virovitica.info)

 

Share Button