Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. prosinca 2020.

16. Sjednica Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije

Materijali za 16. sjednicu Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije (17. 11. 2020. godine)

Poziv za 16. sjednicu Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije (preuzmi)

DNEVNI RED:

AKTUALNI SAT

1. Ovjera zapisnika s 15 sjednice Županijske skupštine (preuzmi)

2. Razmatranje prijedloga Odluke o izradi VII. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko-podravske županije (preuzmi)

3. Razmatranje prijedloga Odluke o stavljanju van snage Odluke o osnivanju i organiziranju specijalističkih postrojbi civilne zaštite Virovitičko-podravske županije (preuzmi)

4. Razmatranje prijedloga Odluke o visini turističke pristojbe za 2022. i 2023.godinu (preuzmi)

5. Razmatranje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Virovitičko-podravske županije za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine (preuzmi)

6. Razmatranje Izvješća o radu župana Virovitičko-podravske županije za razdoblje 1. siječnja do 30. lipnja 2020. godine (preuzmi)

7. Razmatranje Informacije o upisu učenika u prve razrede srednje škole na području Virovitičko-podravske županije u školskoj 2020./2021. godini (preuzmi)

8. Razmatranje prijedloga Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća VIDRE – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije o prijenosu prava vlasništva nekretnina i projektno tehničke dokumentacije Virovitičko-podravskoj županiji i prihvatu stjecanja nekretnina u korist Virovitičko-podravske županije (preuzmi)

9. Razmatranje prijedloga Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku VIDRE – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije o odabiru ponude i sklapanje ugovora o javnoj nabavi radova za rekonstrukcija podruma (preuzmi)

KLUBOVI VIJEĆNIKA ODRŽAT ĆE SE SAT VREMENA PRIJE ODRŽAVANJA SJEDNICE U PROSTORIMA ZGRADE ŽUPANIJE PREMA USTALJENOM RASPOREDU

S OBZIROM NA SITUACIJU UVJETOVANU PANDEMIJOM BOLESTI COVID 19, SJEDNICA ĆE SE ODRŽATI U DVORANI KAZALIŠTA VIROVITICA UZ OBVEZU PRIDRŽAVANJA MJERA ODREĐENIH ODLUKAMA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE KAO ŠTO SU NOŠENJE MASKI, OBVEZNA DISTANCA I DEZINFEKCIJA RUKU

Materijali za 16. sjednicu Županijske skupštine mogu se preuzeti na internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u kategoriji „Materijali za skupštinu“.

Molim da se sjednici odazovete u točno zakazano vrijeme, a o eventualnoj spriječenosti izvijestite Tajništvo županije na tel. 033 638 119.

• Zahtjev za prisustvovanje sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije (preuzmi)
• Evidencijski listić (preuzmi)
• Prijedlozi župana za uvrštavanje u dnevni red (preuzmi)
• Odbor za društvene djelatnosti (preuzmi)
• Prijedlog dopune dnevnog reda (preuzmi)
• Odbor za financije i proračun (preuzmi)

Share Button