Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

24. svibnja 2011.

Zapažen uspjeh članova Hrvatskog časničkog zbora grada Virovitice na Republičkom natjecanju Zajednica udruga Hrvatskog časničkog zbora u gađanju automatskom puškom i pištoljem

Na održanom Republičkom natjecanju članova Zajednice udruga Hrvatskog časničkog zbora u gađanju iz automatske puške i pištolja na strelištu „Vladimir Gortan”, kod Rijeke odličan rezultat ostvarili su članovi Hrvatskog časničkog zbora grada Virovitice. Domaćin natjecanja bio je HČZ Primorsko -goranske županije, a logističku potporu u oružju i streljivu pružilo je Zapovjedništvo za potporu Glavnog stožera Hrvatske vojske. U jakoj konkurenciji, više od 150 sudionika, članovi Hrvatskog časničkog zbora grada Virovitice osvojivši tri odličja pokazali su se kao najuspješniji. Naime u gađanju iz automatske puške na 100 metara osvojili su prvo mjesto ekipno i dugo mjesto pojedinačno, a u gađanju iz pištolja na 25 metara osvojili su ekipno treće mjesto.

U ekipi za gađanje iz AP bili su Zoran Kozjak, koji je osvojio i u pojedinačnoj konkurenciji drugo mjesto, te Dubravko Lanščak i Mario Blažičević, dok su ekipu za pištolj činili: Davor Špoljarić, Vlado Paurić i Davor Srdjak. Za organizaciju transporta i ostalu logistiku pobrinuo se Tihomir Puškarić. Uspjeh članova HČZ Virovitica, prema mišljenju vođe ekipa, čini većim i podatak da su za neke udruge nastupili i neki od aktualnih prvaka RH i odličnici s međunarodnih takmičenja. (www.virovitica.info)

Share Button