Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

31. svibnja 2011.

Učenik Osnovne škole Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice, Luka Jelić, u konkurenciji 24 natjecatelja iz cijele Hrvatske, osvojio „Linu višebojca“

U Vrbovcu je u subotu održano veliko finale osnovnoškolskog sportskog natjecanja „Lino višebojac“, na kojem je prvo mjesto osvojio učenik petog razreda Osnove Škole Ivane Brlić Mažuranić iz Orahovice Luka Jelić. U konkurenciji 24 natjecatelja iz cijele Hrvatske, Luka je u finalu osvojio 150 bodova, čak dvadeset više od drugoplasiranog Domagoja Baboka iz Valopova. Iako je bio jedan od najmlađih natjecatelja, Luka je pokazao veliku ozbiljnost i sportsko znanje što mu je na kraju i donijelo prvo mjesto.

– Nadao sam se pobjedi, konkurencija je bila velika, pa i nije bilo lako. Jedva čekam da otputujem u London na jednu nogometnu utakmicu – rekao je Luka nakon proglašenja pobjednika. Ravnateljica orahovačke Osnovne škole, Maja Škraba, presretana je osvojenim Lukinim prvim mjestom, ali isto tako pohvalila je i nastup Doris Iličić koja je u finalu kod djevojaka podijelila plasman od 4. do 7. mjesta sa 110 bodova. (www.radio-orahovica.com)

 

Share Button