Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. ožujka 2021.

Atletičarke Virovitice na kros Prvenstvu Hrvatske u Varaždinu, osvojile su ukupno 12. mjesto u konkurenciji 27 klubova iz cijele RH

AK Varaždin je bio domaćin ekipnog prvenstva Hrvatske u krosu, na kojem su nastupili i atletičari AK Virovitice. U kategoriji mlađih kadetkinja za AK Viroviticu nastupile su: Neva Barčanac, Nela Pleša, Nikolina Kojić, Inja Jambrišak i Mia Teskera. Djevojke su ukupno zauzele 12. mjesto u konkurenciji 18 klubova.

Kadeti su u zadnji tren ostali bez jednog svog člana, Petra Rajnovića, koji je na zadnjem treningu osjetio zatezanje u listu te se trener nije želio kockati s možebitnim pogoršanjem ozlijede te su ostala dva člana mlađe kadetske ekipe Ante Blažević i Leon Jurković trčali utrku, no njihov se rezultat nije mogao računati za ekipni poredak. Ante Blažević je u cilj ušao kao 8., a Leon Jurković kao 32. Za kadetsku žensku ekipu su trčale: Vera Špiranec, Andrea Kovač, Lamija Dragosavljević i Zara Prebeg. Djevojke su u ekipnom ukupnom poretku zauzele 7. mjesto u konkurenciji 17 atletskih klubova. Seniorke u utrci na 4 km nastupale su u sastavu: Paula Rakijašić, Sara Špiranec i Petra Gladović. Kao i kadetkinje ekipno su zauzele 7. mjesto u konkurenciji 16 klubova. Gledajući ukupni poredak kod žena atletičarke AK Virovitica su skupile 13 bodova i zauzele ukupno 12. mjesto u konkurenciji 27 klubova Hrvatske. Trener je bio Siniša Špiranec. (Facebook AK Virovitica, Fotografije: Facebook)

Share Button