Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. srpnja 2021.

Fotogalerija: Stand-up komedijom Admira Šećkanovića i Marka Dejanovića u Slatini otvoreno Kino pod zvijezdama 2021.

Uz epidemiološke mjere te ograničen broj posjetitelja, sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, započela je manifestacija Kino pod zvijezdama koju i ove godine organizira Pučko otvoreno učilište Slatina. Na početku je nazočne ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta pozdravila ravnateljica istog Danijela Fabric Fabijanac, predstavivši ujedno program koji očekuje posjetitelje ove godine.

– Ove je godine program obogaćen nekim novim sadržajima, tako da smo vodili računa o svim generacijama koje dolaze na naše programe. Uz bogat filmski program, na koji ste se navikli, čeka vas još Smijeh pod zvijezdama, Slatinska mala scena, Revija europskog filma i Ljeto u mreži – istaknula je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Otvaranju je nazočio i zamjenik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić.

– Zahvaljujem se ravnateljici Danijeli na pozivu, kako u ime gradonačelnika Ostrošića, tako i u svoje osobno. Grad Slatine je i do sada podržavao rad Pučkog otvorenog učilišta, a tako će biti i ubuduće – rekao je Nikolić.

Manifestaciju Kino pod zvijezdama 2021. otvorio je zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement.

– Ponajprije bih se zaželio zahvaliti ravnateljici na pozivu, a vama ovdje okupljenima uputio bih pozdrave župana Igora Androvića, koji, nažalost, ove godine nije iz osobnih razloga mogao biti nazočan otvaranju. Virovitičko-podravske županija je uvijek podupirala kulturna događanja na području županije, pa tako i ovdje u Slatini, a i ubuduće ćemo nastaviti podržavati rad Pučkog otvorenog učilišta – rekao je zamjenik župana Marijo Klement i otvorio Kino pod zvijezdama.

Uslijedila je odlična predstava dvojice stand-up komičara, Admira Šećkanovića i Marka Dejanovića, koja je izazvala salve smijeha kod posjetitelja, a nakon njih je prikazan film Brzi i žestoki 9. (www.icv.hr, adf, foto: Dragutin Fišli)

 

Share Button