Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. srpnja 2011.

Rukometašice TVIN Trgocentra započele s pripremama za novu prvoligašku sezonu, prve ogledne dvoboje odigrati će protiv Lokomotive i Osijeka

Povratnice u prvoligaško društvo, rukometašice TVIN Trgocentra, počele su jučer s pripremama za novu sezonu. Prvu prozivku odradio je kondicijski trener Ivan Kelečić, uz asistiranje trenera Franje Metera, angažiranog u Katru, ali koji je trenutno na godišnjem u Hrvatskoj, jer je prvi strateg, Goran Mrđen uključen u rad juniorske reprezentacije Hrvatske koja se priprema za EP u Nizozemskoj.

Prvoj prozivci odazvale su se: Majkovčan, Poljanac, Krmpotić, Obžetić, K. Smiljčić, Sabo, Đurinić, Bartolić, Aurer, Miočinović, Galetić, Mikulić, Zečević, Kuzman, Šutalo i Štefanec.

Do početka prvenstva, u TVIN Trgocentru očekuju dolazak još tri igračice koje bi značajnije ojačale kadar za prvoligašku sezonu. Prve pripremne dvoboje, TVIN Trgocentar odigrati će 17. kolovozu, na turniru koji će se sklopu obilježavanja Rokova odigrati u Virovitici i na kojem će uz Lavice nastupiti Lokomotiva i Osijek.

 

Share Button