Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. srpnja 2011.

Uz viteški turnir za ruku kneginje Ružice, Ferragosto Jam Downhill, nastupe mnogobrojnih bendova, na Orahovačkom jezeru, od 5. do 7. kolovoza održati će se Ferragosto JAM 4

Od petka 5. kolovoza do nedjelje 7. kolovoza 2011. na Orahovačkom jezeru, u organizaciji Udruge K.L.U.B. Dostava zvuka, održat će se 4. Ferragosto JAM. Na ovogodišnjem festivalu, prepoznatljivom ne samo u Slavoniji, već i šire, ove godine nastupiti će mnoga zvučna imena, poput S.A.R.S-a, Six Pack-a, Elementala…

Domaćini su se ove godine zaista pobrinuli za sve. Osim dobre glazbe, program je upotpunjen mnogobrojnim popratnim sadržajima. Paralelno sa Festivalom održat će se IV. viteški turnir za ruku kneginje Ružice i Ferragosto Jam Downhill 2011. Tu su i turniri u malom nogometu na divljem terenu (petak, 5. kolovoza) i odbojci na pijesku (subota, 6. kolovoza), te natjecanje u skokovima u vodu (subota, 6. kolovoza).

Jednodnevna karta za Ferragosto Jam 4 košta 60,00 kn. Festivalska karta u pretprodaji je 75,00 kn, a na dan festivala 90,00 kn. Karte se mogu naručiti preko sustava Eventim, a u Slatini ih se može naći u Mulligans pubu.

Izvođači Ferragosto Jam-a 4:

Petak, 5. kolovoza:

Mardraum, Progress, The Loonatics, Krankšvester, S.A.R.S., Ajs Nigrutin i Timbe, Six Pack, Portman, Toxz.

Subota 6. kolovoza:

Fil Tilen, Milost, Ignor, Beetantone, Čovek bez Sluha, Đubrivo, Elemental, RHS Coolektiv, K.L.U.B. & Uthovar. (www.slatina.net)

Share Button