Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. kolovoza 2011.

Osnovan Ženski košarkaški klub Virovitica, upućen poziv djevojčicama od 1999. do 2002. godišta, s natjecanjem bi se počelo polovicom siječnja iduće godine

U prostoru Košarkaškog saveza Virovitičko-podravske županije održana je Osnivačka skupština Ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Tako je ideja, od prije nekoliko godina o nastavku tradicije igranja ženske košarke u Virovitici uobličena u samostalni košarkaški klub. Na inicijativu nekolicine nekadašnjih sportskih entuzijasta i današnjih mlađih snaga na Osnivačkoj skupštini je usvojen Statut, te su formirana tijela Udruge.

Za predsjednika je izabran Branko Svoboda, tajnika Robert Fritz; Izvršni odbor čine: Branko Svoboda, Zvjezdana Mandić, Renata Ćaleta-Car, Filip Foret i Kristina Mandić; Nadzorni odbor je u sastavu: Goran Božanić, Jelka Božanić i Darko Mikolić. Trenutni zadatak uprave, trenera Fritza i Foreta je napraviti obuhvat djevojčica rođenih od 1999. – 2002. godine kako bi se oblikovala ekipa djevojčica koja bi s natjecanjem počela polovinom siječnja iduće godine. Informacije za sve zainteresirane mogu se dobiti na 098 564-230. (www.virovitica.info)

Share Button