Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. ožujka 2022.

U Dvorcu Pejačević i Kuriji Janković u Kapela Dvoru, Stjepan Lach je snimio spot za pjesmu “Zauvijek” koja se nalazi na njegovu albumu prvijencu „Više od ljubavi“

Od subote 19. ožujka na male ekrane vraća se omiljena emisija „Zvijezde pjevaju“. U showu ćemo upoznati pjevačko umijeće osmero zvijezda, a po prvi put u ulozi mentora naći će se i pjevač Stjepan Lach. Upitali smo ga kako teku pripreme te što kaže o svojoj partnerici, voditeljici Dobro jutro, Hrvatska Maji Ciglenečki.

  • Maja i ja kliknuli smo na prvu. Mislim da u tome veliku ulogu igra to što smo u sličnim životnim okolnostima, oboje smo mladi roditelji, poveznica nam je i HRT, volimo poslove koje radimo i željni smo učenja, rasta i daljnjeg napredovanja. Gajimo sličan smisao za humor tako da su naše probe produktivne, ali i zabavne – rekao je Stjepan.

Koje pjesme ćemo moći čuti u njihovoj izvedbi, Stjepan nam nije smio otkriti prije početka emitiranja. Posebnost je i to što će se ovogodišnja sezona emitirati uživo, a vjerujemo da će nas ovaj par osvojiti svojim izvedbama, ali i zabaviti.

  • Iza mene je pet godina vokalne izobrazbe u Školi pjevanja Husar&Tomčić te puno nastupa kroz A stranu, mjuzikle itd. Maja mi je prva učenica, ali čini mi se da mi uloga mentora dobro stoji i volio bih da nošeni vašim glasovima što više vremena zajedno uživamo u emisiji.

No nisu Zvijezde pjevaju jedino što Stjepan radi, već nam donosi i novi spot za pjesmu Zauvijek koja se nalazi na njegovu albumu prvijencu „Više od ljubavi“ objavljenom u studenom prošle godine u nakladi Aquarius recordsa. S obzirom na to da je nit vodilja cijelog albuma ljubav i ova pjesma donosi predivnu priču u kojoj će se zasigurno lako prepoznati svi oni sretno zaljubljeni.

  • Zauvijek mi je najdraža pjesma s albuma i jako me veseli njen izlazak. Nalazimo se u zahtjevnim vremenima i mislim da će ljudima baš dobro doći nešto ovako lijepo i toplo poput ove pjesme. Goran Kovačić „upakirao“ je pjesmu u odličan aranžman, a spot je sniman u mojoj rodnoj Virovitici. Prekrasno obnovljeni dvorac obitelji Pejačević i kurija grofa Jankovića u Kapeli Dvoru, poslužili su kao najljepša kulisa za koreografiju plesača Marija Jukića – otkrio je Stjepan. (Aquarius, Fotografije: Josip Ninković)

Share Button