Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. kolovoza 2011.

Plivačice Virovitice osvojile ekipno zlatnu medalju na državnom natjecanju B klubova koje se održavalo u Crikvenici za klubove koji treniraju samo na otvorenim bazenima

Sjajan uspjeh ostvarile su plivačice Virovitice. One su u Crikvenici, u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza i Crikveničkog plivačkog, na Kriterijskom mitingu B klubova tj. državnom natjecanju plivačkih klubova koji treniraju samo na otvorenim bazenima osvojile zlatno odličje.

Na natjecanju su sudjelovali sljedeći klubovi: Crikvenički plivački klub, PK ‘Dupin’ – Biograd na moru, PK Đakovo, Vinkovački plivački klub, PK ‘Vinodol’ – Novi Vinodolski, PK Delnice, PK Kaštela, PK ‘For’ – Starigrad, Korčulanski plivački klub i PK Virovitica.

Plivački klub Virovitica vodili su trener Dino Pavoković, Mario Novak i Zdenko Požežanac, a ekipu su predstavljali sljedeći sudionici: Anamarija Zdjelar, Leonora Bedeković, Vedrana Moslavac, Lucija Relić, Martino Grba, Ivan Požežanac, Ivan-Zvonimir Prša, Domagoj Ivanković, Matija Šalgaj, Fran Hercigonja, Silvijo Švast, Juro Oršulić, Sven Barčan i Karlo Koledić.

Najvredniji rezultat natjecanja ostvario je plivač Ivan Požežanac za što je nagrađen peharom organizatora, a taj rezultat ostvario je osvojivši prvo mjesto na 100m slobodno, 50m i 100m leptir, drugo mjesto na 200m mješovito i treće mjesto na 50m prsno.

Seniorke PK Virovitica (Anamarija Zdjelar, Leonora Bedeković, Vedrana Moslavac, Lucija Relić) okićene zlatom osvojile su ekipno prvo mjesto u državi što je prvi puta od osnutka plivačkog kluba. Kadeti plivačkog kluba (Ivan Požežanac, Matija Šalgaj, Silvijo Švast, Juro Oršulić, Sven Barčan) osvojili su ekipno drugo mjesto u državi, a seniori u sastavu Ivan-Zvonimir Prša, Martino Grba, Domagoj Ivanković i Fran Hercigonja zauzeli su treće mjesto.

Vrijedne rezultate i iskrene čestitke zavrijeđuju: Vedrana Moslavac – prvo mjesto na 50m prsno, 100m leptir i 100m prsno; treće mjesto na 50m leptir; Martino Grba – prvo mjesto na 200m prsno; drugo mjesto na 50m i 100m prsno; Domagoj Ivanković – prvo mjesto na 50m leptir; drugo mjesto na 100m leptir; Ivan-Zvonimir Prša – drugo mjesto na 50m leđno; treće mjesto na 100m leptir; Matija Šalgaj – drugo mjesto na 50m leptir; treće mjesto na 50m slobodno; Anamarija Zdjelar – treće mjesto na 50m leđno; Leonora Bedeković – treće mjesto na 100m leptir; Ženska seniorska štafeta u sastavu Vedrana Moslavac, Anamarija Zdjelar, Leonora Bedeković i Lucija Relić – prvo mjesto na 4×50m slobodno, drugo mjesto na 4×50m mješovito i 4×100m slobodno; Muška seniorska štafeta u sastavu Ivan-Zvonimir Prša, Domagoj Ivanković, Martino Grba i Fran Hercigonja – prvo mjesto na 4×50m mješovito, drugo mjesto na 4×50m slobodno i 4×100m slobodno; Muška kadetska štafeta u sastavu Ivan Požežanac, Matija Šalgaj, Juro Oršulić i Silvijo Švast – drugo mjesto na 4×50m slobodno, 4×100m slobodno, 4×50m mješovito. (www.virovitica.hr)

 

Share Button