Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. travnja 2022.

Oldtimer klub Virovitica održao godišnju skupštinu: U sklopu Kluba oformljena Tomos sekcija, u planu imaju organizaciju tri susreta

Oldtimer klub Virovitica održao je redovnu godišnju skupštinu. Na početku skupštine predsjednik Kluba Tomislav Maloča podnio je izvješće o odrađenim aktivnostima u 2021. godini te informirao članove o nadolazećem aktivnostima za tekuću 2022. godinu.

U planu su odlasci na sve susrete ostalih klubova s kojima njeguju prijateljski odnos te, naglasio je Maloča, čak tri oldtimer susreta ove godine koji će organizirati Oldtimer klub Virovitica.

  • Prvi je već u svibnju, a radi se o susretu legendarnih Tomos mopeda gdje se očekuje dolazak brojnih članova klubova, ali i pojedinaca u gradu Virovitici. Sljedeće okupljanje je standardno u kolovozu u povodu Rokova gdje će se održati izložba koja je uz prošlogodišnjih stotinu starodobnih vozila bila rekordna, te u rujnu rally u povodu dana Virovitičko-podravske županije gdje će se sudionici voziti županijom i gdje će između ostalog vidjeti sve ljepote našega kraja – rekao je Maloča.

Tajnik kluba Ivan Đurđević osvrnuo se na financije i rad kluba te financije za 2022.

  • Klub se redovno javlja na razne projekte te se donacije očekuju i ove godine jer bez njih rad ovakvog kluba koji promovira tehničku kulturu i očuvanje starih vozila bio bi nemoguć – ističe Đurđević.

Na skupštini je rečeno da se povećao broj članova u 2022. godini te je između ostalog oformljena Tomos sekcija koja će djelovati unutar samog kluba. Oldtimer klub Virovitica protekle je nedjelje i službeno otvorio sezonu s dolaskom proljeća te su članovi provezli svoje vremešne i dobro držeće limene ljubimce. Podsjetimo, Oldtimer klub Virovitica osnovan je 2020. godine i do sada je ostvario brojna gostovanja i ugostio mnoge starodobne motore i automobile u Virovitici te je od prošle godine član Hrvatskog oldtimer saveza koja je ujedno i krovna organizacija. Na kraju treba spomenuti da je klub djelovao i humanitarno i na skupštini je čvrsto odlučeno da će nastaviti i dalje. (www.icv.hr, tm)

Share Button