Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. srpnja 2022.

Još jedno veliko priznanje stiglo u restoran Zlatni klas Otrovanec: Gastronomski magazin Falstaff proglasio ga jednim od najboljih restorana u Hrvatskoj

Nakon velikog priznanja utjecajnog francuskog vodiča Gault & Millau u svibnju i godišnje nagrade Travelmyth za 2022. godinu u ožujku, poznati austrijski gastronomski magazin Falstaff proglasio je Zlatni klas Otrovanec jednim od najboljih restorana u Hrvatskoj.

Na temelju ocjena čitatelja i anonimnih gostiju ove publikacije koji su bodovali kvalitetu hrane, usluge, vinske karte te ambijenta restorana, restoran Zlatni klas skupio je 82 od 100 bodova i zaslužio jednu Falstaff vilicu (Falstaff Gabeln).

  • Zlatni klas je dobio još jedan vjetar u leđa, podstreh da budemo bolji. Ipak, živimo u ruralnom kraju i moramo se ekstra truditi da bi imali kvalitetu i zadržali goste. Ovo nam je svakako još jedna potvrda da dobro radimo nakon 45 godina neprekidnog poslovanja – rekao nam je vlasnik Zlatnog klasa Bernard Tkalčec.

Tako ističu da su oduševljeni vrtom, kućicom na drvetu, ljubaznim osobljem, nekim originalnim segmentima kao što su koprive u prehrani, arhitekturom i slično.

Inače, Falstaff Magazin jedan je od najprodavanijih gastronomskih magazina na području Austrije, Njemačke i Švicarske koji svake godine dodjeljuje nagrade najboljim restoranima.

Recenziju možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)

Share Button