Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. kolovoza 2022.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo Javni natječaj za provedbu programa potpora za organizaciju skupova, rok za prijavu je 7. rujna

Ministarstvo poljoprivrede je objavilo Javni natječaj za provedbu programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2022. godinu, a rok za prijavu je 7. rujna 2022. Potpore se dodjeljuju za znanstveno-stručne skupove iz područja poljoprivrede, proizvodnje, prerade i šumarstva, sigurnosti i kvalitete hrane, prehrane, veterinarstva, zaštite bilja, organizacije i poslovanja poljoprivrednih proizvođača te ruralnog razvoja, gospodarske skupove (sajmovi i izložbe) u vezi s poljoprivredom, proizvodnjom i preradom proizvoda i prehranom te lokalno-tradicijske skupove (manifestacije) za prezentaciju kulturne baštine, tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda na području Republike Hrvatske, a s ciljem poticanja informiranja, promocije, razmjene znanja, inovacija i dostignuća, domaćih proizvoda, povezivanja proizvođača i unapređenja poljoprivredne proizvodnje i prodaje.

Prijavitelji su organizatori skupova sa sjedištem u Republici Hrvatskoj odnosno  ustanove, stručna udruženja, zadruge i zadružni savezi za znanstveno-stručne skupove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, trgovačka društva u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, županijske i lokalne razvojne agencije, zadruge i zadružni savezi za gospodarske skupove te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, zadruge i zadružni savezi za lokalno-tradicijske skupove.

Svi detalji o Natječaju se nalaze na poveznici.

(poljoprivreda.gov.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button