Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. listopada 2011.

Natječaj za dodjelu stipendija Općine Pitomača za akademsku godinu 2011./2012., rok za prijave do 28. listopada 2012. godine

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Pitomača raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija Općine Pitomača za akademsku godinu 2011./2012.

1. Predmet natječaja je prikupljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2011./2012.

2. Pravo na stipendije mogu ostvariti redovni studenti, državljani Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području općine Pitomača, ako im je prosjek ocjena u zadnje dvije godine srednje škole najmanje 4,00 (za prvu godinu studija), odnosno ako imaju prosjek ocjena položenih ispita na studiju najmanje 3,00 (za drugu i više godine studija).

Na natječaj se mogu javiti i kandidati koji imaju prosjek ocjena u zadnje dvije godine srednje škole, odnosno iz svih položenih kolegija po akademskoj godini 10 % manji od propisanog Pravilnikom i aktivno sudjeluju u promidžbi općine Pitomača kroz šport, kulturu i ostale sfere društvenog života.

3. Kriteriji za utvrđivanje liste kandidata za dodjelu stipendije su:

– uspjeh u školovanju, odnosno na studiju,

– socijalni status kandidata,

– izvanškolski rezultati (u športu, kulturi i drugo),

– deficitarnost zanimanja.

4. Stipendija se dodjeljuje u visini od 700,00 kuna mjesečno, osim za mjesece kolovoz i rujan kada se ne isplaćuje.

5. Natječaj je otvoren do zaključno 28. listopada 2011. godine.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Općine Pitomača www.pitomaca.hr. (www.pitomaca.hr)

 

Share Button