Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. listopada 2022.

UHBL-PTSP i HVIDR-a VPŽ nastavili s podjelom paketa najsiromašnijim sugrađanima

Prije nekoliko dana započela je podjela drugog dijela paketa pomoći najsiromašnijima građanima s područja Orahovice i okolnih općina. Tim povodom članovi UHBL-PTSP-VPŽ zaputili su se u Slatinu kako bi preuzeli i sortirali pakete za svoje sugrađane, a koji se sastoje od osnovnih prehrambenih namirnica i pribora za higijenu.

Kao što je već poznato projekt se provodi pod nazivom “Ublažavanje siromaštva u Slavoniji i Baranji” u organizaciji Kršćanske humanitarne udruge Putevi Milosti, uz suradnju UHBL-PTSP-VPŽ i HVIDRE VPŽ. Navedeni projekt traje 6 mjeseci, što znači da će svi koji su ispunili uvjete, pakete dobivati i naredna 4 mjeseca. Recimo i to kako je ovo samo jedna u nizu podjela humanitarne pomoći koju je provela UHBL-PTSP-VPŽ, a u suradnji s gore navedenim udrugama.

  • U suradnji s županijskom Hvidrom konstantno radimo na poboljšanju života, ne samo naših bivših suboraca, već svih stanovnika, a kojima je to potrebno. Paketi sadržavaju hranu i osnovne higijenske potrepštine. Kao što uvijek naglašavamo, kako smo se borili za našu Hrvatsku u vrijeme Domovinskog rata, tako se i sada borimo i preko ovakvih humanitarnih akcija trudimo, da bi svatko imao dostojanstven život, a kakav svi zaslužuju – kaže predsjednik UHBL – PTSP VPŽ Miroslav Milovuković – Minkila.

(radioorahovica.hr)

Share Button