Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. siječnja 2023.

Članice grupe sportskog plesa OŠ IBM Orahovica, putuju na Državno prvenstvo u Poreč

Orahovačka Osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić i ove će godine imati predstavnike na Državnom natjecanju, 7. i 8. veljače u Poreču za naslov Državnih prvakinja borit će se članice grupe sportskog plesa orahovačke Osnovne škole. Danas smo po pozivu učiteljice Lešić svjedočili koreografiji koju će djevojke izvesti u Poreču i s kojom će pokušati zadiviti stručni žiri.

  • Mi smo spremne u svakom segmentu. Idemo u Poreč pokazati sve ono što smo pripremale dugo, dugo. Želim da djevojke, inače učenice sedmih razreda, budu svoje, a očekivanja su svakojaka, prvenstveno se nadam i želim da djevojke budu zdrave i odrade svoj posao onako kako najbolje znaju. Plesat ćemo na skladbu Wannabe – rekla je učiteljica Silvana Lešić koja je djevojke i pripremila za Državnu smotru.

Danas je u Orahovici boravila i tajnica Sportske zajednice Virovitičko – podravske županije Dora Međimorec. Uz prigodne poklone koje je uručila učiteljici Lešić, Međimorec je u dahu pogledala pripremljenu koreografiju te za naš portal izjavila:

  • Vidim da su se djevojčice jako puno trudile, da je učiteljica Lešić jako puno radila na tehnici, jako su dobro uvježbane. Mislim da uživaju u ovome što rade. Učiteljica Lešić sjajno je odradila svoj posao i čestitam joj na popularizaciji  sportskog plesa. U našoj županiji sportski ples u školama je još uvijek u povojima, no kada vidi ovo kod vas u Orahovici vjerujem da će i druge škole krenuti upravi tim putevima, čestitam im i želim im svu sreću u Poreču –  rekla je tajnica Međimorec.

Ravnateljica škole maja Škraba nije skrivala zadovoljstvo viđenim:

    • Jako sam ponosna na našu plesnu skupinu koja je vrlo aktivna i jako dobra. I prijašnjih godina djevojke su plesale, ali eto ove godine imamo priliku pokazati se van granica našeg grada ali i naše županije. Idemo na Državno natjecanje, a kada vam učenice idu na Državno natjecanje, onda je i ravnateljica sretna i ponosna. Nema pritiska i velikih ambicija, želim da djevojke predstave našu školu na najbolji mogući način, onda ću i ja biti zadovoljna – rekla je ravnateljica Škraba. (33515.net)

 

 

Share Button