Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. ožujka 2023.

Hrvatska turistička zajednica: Sredstva za regionalne turističke zajednice na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu, javni poziv je otvoren do 20. ožujka

Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. godini biti će aktivan do 20. ožujka 2023. godine, a prihvatljivi korisnici sredstava su regionalne turističke zajednice čiji je indeks turističke razvijenosti za 2021. godinu manji od 20 sukladno Metodologiji izračuna turističke razvijenosti Instituta za turizam koja je iskazana u Prilogu 1. Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22).

Indeks turističke razvijenosti za regionalne turističke zajednice dostupan je na internetskim stranicama Ministarstva turizma i sporta ili OVDJE, a sukladno članku 4. st. 4. Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22). Rok za podnošenje kandidatura: 20. ožujka 2023. Javni poziv možete vidjeti OVDJE (www.htz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button