Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. ožujka 2023.

Potpisani ugovori za opremanje objekata u sklopu projekta „Moja kućica, moja slobodica“ Doma za odrasle osobe Borova

U prostorijama Doma za odrasle osobe Borova, potpisani su ugovori za opremanje objekata u sklopu EU projekta „Moja kućica, moja slobodica“. Nabava opreme nužna je za potrebe pružanja izvaninstitucijskih socijalnih usluga koje su glavna okosnica EU projekta.

Realizacijom ugovora nabavit će se namještaj i druga oprema te sitni inventar za tri objekta u kojima će se pružati usluga organiziranog stanovanja, te jedan objekt za pružanje usluge poludnevnog/cjelodnevnog boravka. Također, pored navedenog nabavit će se setovi posuda za prijevoz hrane za dostavu obroka starijim i nemoćnim osobama u okviru usluge pomoći u kući.
Ugovori za Grupu I. (namještaj) i Grupu III. (ostala oprema i sitni inventar) sklopljeni su s tvrtkom Carpinus d.o.o. iz Drenovaca. Ugovor za Grupu II (tehnološka oprema) sklopljen s tvrtkom Mewo d.o.o. iz Petrinje. Ispred Doma ugovore za nabavu opreme je potpisala ravnateljica Zlata Rončević. Potpisu ugovora nazočili su i djelatnici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i voditeljica odjela socijalnog rada, izvaninstitucionalne skrbi i dnevnog boravka Doma za odrasle osobe Borova. (www.icv.hr, Dom za odrasle osobe Borova)

Share Button