Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. prosinca 2011.

Kako od Interneta napraviti saveznika u prodaji svojih proizvoda ili usluga – Internet marketing – seminar za poduzetnike u sklopu europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva

Virovitičko-podravska županija, HAMAG i VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u cilju obilježavanja Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, održat će seminar na temu internet marketinga gdje ćete moći saznat kako ćete od Interneta napraviti saveznika u prodaji svojih proizvoda ili usluga. Pokazat će se kako se predstaviti tržištu brzo, jeftino (besplatno) i ciljano. Neki od primjera koje će se moći vidjeti, uglavnom su nagrađeni zlatnim nagradama. Radilo se o ulaganjima od nekoliko kuna do nekoliko stotina kuna. Pokazati će se primjer kako bez uložene kune doći do kupaca.

Seminar je namijenjen svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom Internet marketing tehnika. Ako ste čuli da postoji nešto što se naziva internet marketing, ali ne znate o čemu je riječ ili gdje početi, morate doći na ovaj seminar.

Voditelj seminara je Miroslav Varga koji se bavi se internet marketingom i nositelj je nekoliko Google certifikata. Najnagrađivaniji je stručnjak i predavač u Hrvatskoj i jedina je osoba koja je nagrađena osobno Zlatnom nagradom Web Strategije – najveće regionalne internet marketing konferencije. Teme koje će se obraditi na seminaru:

Što je SEM ili internet marketing?; Kome je namijenjen internet marketing?; Kako odabrati “pravi” sustav?; Kako mjeriti i tumačiti povratne rezultate?; Kolika su ulaganja?; Kako koristiti društvene mreže za oglašavanje?; Kako pokrenuti Facebook kampanju?

Seminar će se održati 21.prosinca 2011. godine (srijeda) od 10,00 do 15,00 sati u zgradi Virovitičko-podravske županije (mala vijećnica), Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica.

S obzirom na ograničeni broj mjesta, zainteresirani poduzetnici svoje sudjelovanje trebaju prijaviti na sljedeću e-mail adresu: neda.martic@ravidra.hr, ili tel:800-207. Seminar je za polaznike besplatan, a financiran je sredstvima VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj VPŽ i sredstvima Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr)

 

Share Button