Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. travnja 2023.

Obilježen Dan Brodsko-posavske županije: Uz premijera Andreja Plenkovića svečanoj sjednici nazočio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović

U povodu Dana Brodsko-posavske županije i 30 godina od konstituiranja prve Županijske skupštine, u dvorani Glazbene škole u Slavonskom Brodu, održana je Svečana sjednica Skupštine Brodsko-posavske županije.

Sjednici su nazočili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman i drugi uzvanici među kojima je bio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Uoči sjednice Županijske skupštine, položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred Središnjeg križa na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu te ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu.

Dobre rezultate Brodsko posavske županije i kvalitetnu sinergiju s Vladom i ministarstvima, bez koje nema ni napretka Slavonije u cjelini, pohvalio je i premijer Plenković, podsjećajujući kako je politika ravnomjernog regionalnog razvoja utkana u sve aktivnosti Vlade RH. (www.icv.hr, www.bpz.hr, Fotografije: www.obz.hr, www.bpz.hr)

 

Share Button