Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. travnja 2023.

HAMAG-BICRO: Poziv mikro i malim poduzetnicima za korištenje besplatnih savjeta Mreže mentora u okviru projekta BOND 2

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ (BOND 2) poziva potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja da se prijave za besplatnu uslugu mentorstva u sklopu koje će biti na raspolaganju stručnjaci raznih profila.

Korisnici mogu biti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Mentorska mreža sastoji se od mentora savjetnika i mentora za razvoj poslovanja, okupljenih oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti.

Mentori će usluge mentoriranja poduzetnika pružati kroz mrežu poduzetničkih potpornih institucija (PPI), koje su članice Mreže BOND među kojima je i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije  d.o.o.

Pozivaju se potencijalni poduzetnici, poduzetnici početnici kao i poduzetnici u fazi rasta i razvoja da se prijave za uslugu mentorstva putem prijavnog obrasca poduzetničkoj potpornoj instituciji (PPI-ju) na području svoje županije (Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije d.o.o.) koja sudjeluje u mentorskom procesu kao dio mentorskog tima. Ova je usluga za poduzetnike besplatna. (inkubatorivpz.hr)

Share Button