Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. svibnja 2023.

Promotivni destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije ‘Neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina’, na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi osvojio je srebrnu nagradu

Promotivni destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije ‘Neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina’, u jakoj konkurenciji turističkih destinacijskih filmova iz 59 zemalja na prestižnom Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji turistički film.

Cilj Međunarodnog festivala turističkog filma ITFFA je afirmacija najboljih turističkih i dokumentarnih filmova širom svijeta. Festival je dio Međunarodnog odbora turističkih filmskih festivala CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija (UNWTO) i Europska komisija za putovanja (ETC).

Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je u glavnom gradu Južne Afrike, Cape Townu, u kinu Labia, najstarijoj kino dvorani u Južnoj Africi.

Promotivni film ‘Neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina’ namijenjen je promociji turističke ponude Virovitičko-podravske županije na domaćem i stranim tržištima, s ciljem održavanja i unapređenja imidža destinacije Slavonija i Podravina, te buđenjem želje turista za posjet Virovitičko-podravskoj županiji.

Film možete vidjeti OVDJE ili OVDJE (www.slavonija-podravina.hr)

 

Share Button