Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. svibnja 2023.

Darko Međimorec ovogodišnji je dobitnik priznanja za dugogodišnji rad u rukometu Udruge hrvatskih trenera, nagradu će mu uručiti izbornik Goran Perkovac

Darko Međimorec ovogodišnji je dobitnik priznanja za dugogodišnji rad u rukometu Udruge hrvatskih trenera, a nagradu će mu, u Poreču, uručiti seniorski izbornik Hrvatske, Goran Perkovac. Naime, Udruga hrvatskih rukometnih trenera svake godine za vrijeme središnjeg trenerskog seminara, na prijedlog klubova i županijskih rukometnih saveza, dodjeljuje nagrade najuspješnijim trenerima. Ovogodišnji dobitnici priznanja za dugogodišnji trenerski rad su Pero Markov i Darko Međimorec kao jedan od najuspješnijih virovitičkih rukometnih trenera.

Sa svojim igračicama osvojio je niz medalja na klupskim i školskim državnim prvenstvima. Vrhunac uspjeha bila je 2002. godina kada je Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, kao školski prvak Hrvatske u ženskom rukometu, otišla na Svjetsko školsko prvenstvo u Solun. U Grčkoj je Gimnazija Petra Preradovića postala prvak Svijeta.
Za taj uspjeh dobiva brojna priznanja i nagrade. Dobitnik je priznanja Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, kao i najznačajnije Državnu nagradu za sportske uspjehe – Franjo Bučar. Priznanja će im uručiti izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Goran Perkovac za vrijeme trenerskog seminara, u nedjelju 28. svibnja u Poreču. (www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button