Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. prosinca 2011.

Grad Orahovica: U ponedjeljak 19. prosinca održat će se Konferencija za izradu Strategije razvoja područja Lokalne akcijske grupe Papuk

Lokalna akcijska grupa Papuk (LAG Papuk), pokrenula je proces izrade Strategije razvoja područja pod djelovanjem LAG-a Papuk, koja je nužna za operativno djelovanje samog LAG-a, ali i za financiranje projekata na području kojeg pokriva LAG Papuk, a koje se odnosi na grad Orahovicu i općine, Zdenci, Crnac i Čačinci.

Sa svrhom uključivanja što više sudionika iz javnog, privatnog i civilnog sektora, u ponedjeljak 19. prosinca 2011. godine, održat će se Konferenciju za izradu Strategije razvoja područja LAG-a Papuk. Konferencija će se održati u Orahovici (Velika gradska vijećnica, Trg. pl. Mihalovića 1) s početkom u 17,00 sati. Nakon pozdravne riječi gradonačelnika Grada Orahovice Josipa Nemeca, uvodne riječi tajnika Lokalna akcijske grupe Papuk Saše Ristera (uloga LAG-ova u ruralnom razvoju, očekivani natječaji za financiranje LAG-ova, iskustva drugih), o procesu izrade Strategije razvoja LAG područja, govoriti će Sanja Bošnjak, ravnateljica VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (www.orahovica.hr)

Share Button