Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. lipnja 2023.

Kreće rekonstrukcija i adaptacija rodilišta Opće bolnice Virovitica, vrijednost radova koji će trajati 9 mjeseci, iznosit će 1.353.706,59 eura

Opća bolnica Virovitica, zatražila je od Virovitičko-podravske županije kao osnivača ove zdravstvene ustanove, suglasnost za zaključivanje ugovora o nabavi rekonstrukcije i adaptacije II. kata zgrade „D“ Opće bolnice Virovitica – Rodilište“. Na otvorenom postupku javne nabave izabrana je ponuda Gradbe d.o.o. iz Brezika, u vrijednosti 1.353.706,59 eura. Vijećnici Županijske skupštine VPŽ prihvatili su zaključak o davanju suglasnosti na odluku Upravnog vijeća OB Virovitica za davanje suglasnosti ravnatelju OB Virovitica Dinku Blaževiću za sklapanje ugovora. Sredstva su osigurali Ministarstvo zdravstva i Virovitičko-podravska županija.

  • Krećemo u rekonstrukciju i adaptaciju rodilišta Opće bolnice Virovitica, kako bi stvorili bolje uvjete i za našu djecu, njihove roditelje, ali i stvorili bolje uvjete za rad naših liječnika – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Ravnatelj Opće bolnice Virovitica, Dinko Blažević je kazao.

  • U vrijeme radova rodilište će biti preseljeno na odjel ginekologije. Predviđeno je da će radovi trajati 9 mjeseci. (www.vpz.hr, www.icv.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)
Share Button