Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. lipnja 2023.

U Turanovcu održano 25. Županijsko vatrogasno natjecanje za vatrogasni pomladak na kojem su nastupila 32 DVD-a

Nakon subotnjeg 25. Županijskog natjecanja vatrogasne mladeži, Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije je u nedjelju u Turanovcu organizirala i 25. Županijsko vatrogasno natjecanje za vatrogasni pomladak. Nastupilo je preko 350 mališana iz 32 DVD-a. U konkurenciji djevojčica za titulu najboljih borila su se dobrovoljna vatrogasna društva iz Starog Graca, Borove, Gornjeg Bazja, Slatine, Vukosavljevice, Kozica i Kladara, kod dječaka po dvije ekipe oformila su dobrovoljna vatrogasna društva iz Virovitice, Špišić Bukovice, Gornjeg Bazja i Velikog Rastovca, a na natjecanju su još nastupile ekipe iz Starog Graca, Dolaca, Crnca, Dugog Sela Lukačkog, Sladojevaca, Turanovca, Turnašice, Vukosavljevice, Korije, Kladara, Velike Črešnjevice, Suhopolja, Slatine, Budakovca, Borove i Kozica.

Ujedno su ovo bile kvalifikacije za Regionalno natjecanje, a rezultati onih najboljih koji će na isto izboriti plasman, bit će poznat kroz 10-tak dana, nakon odluke komisije.

  • Zadovoljna sam s velikim brojem djece i ekipa koje su se prijavile na natjecanje, no ono što je najbitnije, sve je prošlo bez ozljeda i sva su djeca s natjecanja otišla sretna sa svojom medaljom – rekla je zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus.

Ovo natjecanje otvorio je Josip Kučan, vodila ga je zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus, dok je natjecanje uz poruku svim natjecateljima zaključio predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković… (www.icv.hr, mra, Fotografije: Matej Rajnović)

Više fotografija možete vidjeti OVDJE

Share Button