Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. lipnja 2023.

Fotogalerija: Doznajte tko su najbolji učenici svih škola VPŽ, pogledajte atmosferu i nastupe sudionika manifestacije „Zbogom školo do jeseni“ koja je održana u Pitomači

Ukupno 16 nastupa, pjevnih ili plesnih viđeno ja ne manifestaciji „Zbogom školo do jeseni“ koja je održana u Pitomači. Osim toga, proglašeni su i nagrađeni svi najbolji učenici osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije.

Ovoj tradicionalnoj svečanost, koja se održava nakon završetka školske godine, nazočio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je otvorio “Zbogom školo do jeseni”. Bio je tu i zamjenik župana Marijo Klement, predsjednik Županijske skupštine VPŽ Dinko Begović, ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac, predsjednik Općinskog vijeća Pitomače Rikard Bakan, županijski pročelnici, Martina Bunić (Upravni odjel obrazovanje i demografija), Jasna Abramović (Služba za poslove župana i opće poslove), Zorica Hegedušić (Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove), tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec, ravnatelji osnovnih i srednjih škola… Nakon završetka svečanosti nagrađivanje, učenike ja zabavljao DJ Danijel Predragović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak i Iva Barčan)



Share Button