Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. kolovoza 2023.

Fotogalerija: Nema stajanja, radi se čim zora svane, pogledajte u kojoj fazi su radovi na dionici brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici

Na izlazu iz Virovitice prema Koriji i u Špišić Bukovici, najbolje se mogu vidjeti radovi na trećoj etapi brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici, a koja se nastavlja dalje prema Bjelovaru i Zagrebu. Već od ranog jutra radnici su na trasi, a radovi za Etapu III. su podijeljeni u dva dijela. Prvi dio je gradnja čvorišta Virovitica koje će se nalaziti kod nadvožnjaka na izlazu iz grada prema prigradskom naselju Korija, te drugi dio, dionica duga 5,6 kilometara od Virovitice do Špišić Bukovice.

Početak uvođenja izvođača u posao, uz nazočnost, između ostalih, ministra Olega Butkovića, direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića, saborskih zastupnika Josipa Đakića i Vesne Bedeković, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, zamjenika župana Marija Klementa, bio je krajem travnja. Rok za izgradnju čvora Virovitica je 18 mjeseci, a dionice do Špišić Bukovice 24 mjeseca. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button