Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. rujna 2023.

Projekt – Energetska obnova zgrade Doma zdravlja – Paviljon IV. u Slatini, ušao je finale za „Najbolji županijski EU projekt“ u kategoriji „Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici“

U finale izbora za „Najbolji županijski EU projekt“ koji četvrtu godinu zaredom, internetski portal župan.hr, provodi u suradnji s Hanza Medijom, Hrvatskom zajednicom županija i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova ušao je 41 projekt. Za titulu najboljega natječu se u četiri kategorije, a svog pobjednika birat će i građani preko posebne platforme koju ćemo otvoriti nakon što predstavimo sve projekte.

Među 41 odabranih, ušao je i projekt Virovitičko-podravske županije – Energetska obnova zgrade Doma zdravlja – Paviljon IV. u Slatini projekt je prijavljen u izbor za najbolji EU projekt u kategoriji „Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici“. Nositelj projekta je bila Virovitičko-podravska županija, a nastao je u suradnji s VIDRA-om Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Energetskom obnovom zgrada Paviljona IV. umjesto dosadašnjeg energetskog razreda D ostvarila je visoki energetski razred B. Projekt se je provodio od listopada 2018. godine do ožujka 2021. godine, nositelj projekta bila je Virovitičko – podravska županija, a vrijednost mu je bila 4.057.439,65 kuna, od čega bespovratnih 3.738.072,08 kuna i vlastitih 319.367,57 kuna. (www.vpz.hr, zupan.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Više o ovome možete vidjeti OVDJE

Share Button