Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. siječnja 2012.

Redovna izborna skupština NK Virovitice: Klub dobio dodatak Županijski, gradi se tribina, cilj je III. HNL, za predsjednika ponovno izabran Renato Romić

Promjenom statuta, NK Virovitica, prvak jeseni I. ŽNL Virovitičko-podravske, dobila je dodatak „županijski“ te će se ubuduće zvati Županijski nogometni klub Virovitica. Time se i krenulo u projekt koji će nadilaziti gradske, virovitičke okvire. Na redovnoj izbornoj skupštini NK Virovitica za novog/starog predsjednika, za razdoblje do 2016. godine, izabran je Renato Romić. Romić je u svom obraćanju najavio gradnju tribine na „Vegeški“ koja će biti kapaciteta za 1.000 gledatelja s pripadajućom infrastrukturom i cjelokupna će biti natkrivena što će umnogome poboljšati rad za oko 300 djece koja treniraju u klubu. S gradnjom tribine krenut će se ovog proljeća, a klub od jeseni, želi nastupati u III. sjever (isključivo s igračima poniklim u Školi nogometa Virovitica i s područja Virovitičko-podravske županije) i na najboljem su putu ostvariti isto jer uvjerljivo vode u svome rangu. Uz Renata Romića izabran je i novi Izvršni odbor u kojem su: Josip Đakić, Željko Iharoš, Zvonko Kožnjak, Damir Marenić, Ivan Duvnjak, Stjepan Prugovečki i dr. Stjepan Feketić.

Cijeli projekt koji je bez sumnje utemeljen na zdravim osnovama podržali su gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, saborski zastupnik Josip Đakić i dopredsjednik HNS i predsjednik ŽNS Đuro Bukvić koji je najavio da će Hrvatski nogometni savez konkretno sudjelovati u gradnji igrališta s umjetnom travom.

 

Share Button