Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

26. listopada 2023.

Potpisan Ugovor o rekonstrukciji igrališta OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica: Teren će se uskoro moći koristiti za šest sportova

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao je s tvrtkom KUNKIĆ d.o.o. Ugovor o rekonstrukciji igrališta u sklopu Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici.

Kroz navedeni projekt će na postojećem dotrajalom terenu kod „Brlića“ biti postavljena nova gumena podloga (tartan), a novi multifunkcionalni iscrtan teren moći će se koristiti za – nogomet, rukomet, odbojku, tenis, badminton i graničar. Radovi su vrijedni 81.250 eura.

Projekt rekonstrukcije igrališta prijavljen je u suradnji s Razvojnom agencijom VTA te je i odobren na natječaju za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina. Ministarstvo turizma i sporta sufinancira ga sa 49.038 eura.

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin napomenuo je kako igralište neće biti namijenjeno isključivo školarcima iz „Brlića“, nego će biti otvorenoga tipa za djecu koja gravitiraju toj školi te sve zainteresirane. (virovitica.hr)

Share Button