Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. listopada 2023.

Poduzetnički inkubator VPŽ: Uspješno prijavljeno 14 korisnika na predmetnu kreditnu liniju HBOR-a u ukupnom iznosu od 1.745.000,00 eura

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) obavijestila je korisnike da su zaključno s 25. listopadom, u 16.00 sati, privremeno zatvorene prijave za Obrtna sredstva za poljoprivredu i preradu zbog iskorištenja sredstava. HBOR i Ministarstvo poljoprivrede aktivno surađuju na iznalaženju rješenja za nastavak provedbe Programa.

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. uspješno je prijavio 14 korisnika na predmetnu kreditnu liniju u ukupnom iznosu od 1.745.000,00 eura. Prosječni zatraženi iznos po korisniku iznosi 124.642,00 eura koji se izdaje na 5 godina sa kamatnom stopom od 0,5 posto.

U slučaju ponovnog otvaranja kreditne linije, omogućenog od strane HBOR-a i Ministarstvo poljoprivrede, Poduzetnički inkubator d.o.o. će o tome obavijestiti korisnike na svojim mrežnim stranicama te opet pružati svoju stručnu pomoć prilikom podnošenja zahtjeva. (inkubatorivpz.hr)

Share Button