Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

31. listopada 2023.

Fotogalerija: Odavanjem počasti svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama u Virovitici obilježen blagdan Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih, na Gradskom groblju u Virovitici položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve. Počast su odala izaslanstva Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova odnosno Policijske uprave Virovitičko-podravske s načelnikom Marcelom Štrokom, saborski zastupnik Josip Đakić, izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, u kojem su bili zamjenici župana Marijo Klement i Igor Pavković, te predsjednik Županijske skupštine Dinko Begović. Počast su odala i mnogobrojna izaslanstva braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Istodobno, izaslanstvo Grada Virovitice predvodila je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett-Škvarić. Molitvu za poginule hrvatske branitelje prevodio je župnik virovitičke Župe svetog Roka gvardijan Ivica Jagodić. Potom je u Župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici održana misa zadušnica za sve hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button