Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. siječnja 2024.

Započeo je novi eTwinningov projekt Industrijsko-obrtničke škole Slatina: Budi uljudan/uljudna, budi uzor – Bonton za generacije Z i Alfa

Prvim danima nove godine započeo je još jedan eTwinningov projekt kojem je osnivač Industrijsko – obrtnička škola Slatina, a središnja mu je tema bonton. Od siječnja do lipnja 2024. učenici će osvještavati i usvajati norme primjernoga ponašanja pri komunikaciji na internetu, u komunikaciji s osobama s invaliditetom, pri aktivnostima na otvorenom i pri sudjelovanju na sportskim susretima.

U projektu naziva Be Kind, Be a Role Model – An Etiquette for Gen Z and Gen Alpha sudjelovat će osnovne i srednje škole iz Hrvatske, Grčke, Italije, Poljske, Turske, Španjolske, Njemačke, Slovačke, Rumunjske, Slovenije Sjeverne Makedonije i Jordana.

Osobito nam je zadovoljstvo što se projektnim aktivnostima nastavlja naša suradnja sa školama s kojima smo već surađivali u prethodnim eTwinningovim i Erasmusovim projektima: Osnovnom školom Vladimira Nazora iz Nove Bukovice (pedagoginja Ruža Živković i nastavnica Dragana Dropulja), Srednjom školom Marka Marulića iz Slatine (nastavnica Marina Ivoš) te srednjom školom iz rumunjske Craiove Liceul Teoretic „Tudor Arghezi“ (nastavnica Oana Busuioc) – naglasili su iz IOŠ Slatina. 

S učenicima IOŠ-a Slatina u projektnim aktivnostima sudjelovat će nastavnice Matea Crljenić, Melita Crnković, Ivana Lukač Vuković, Helena Roštaš, Ksenija Som, Jasna Varga, Barbara Vidović Volenik te knjižničarka Svjetlana Dupan. (IOŠ Slatina, Helena Roštaš)

 

Share Button