Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. siječnja 2024.

U Zagrebu održana radionica za potencijalne korisnike intervencije 73.13., za projekte izgradnje/rekonstrukcije nerazvrstanih cesta

Direktorica Neda Martić zajedno je sa zaposlenicima Poduzetničkog inkubatora, Veljkom Rastovićem i Kristijanom Kašajem sudjelovala na radionici Ministarstva poljoprivrede za potencijalne korisnike intervencije 73.13. Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. Radionica je održana u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede u Zagrebu u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu.

Radionicu su vodili predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koji su sudionike detaljnije upoznali s Programom.

Za više informacija u svezi prijave molimo sve zainteresirane prijavitelje da se jave u Poduzetnički inkubator VPŽ, na kontakt broj: +385 99 265 6752 ili na e-mail: info@inkubatorivpz.hr. (inkubatorivpz.hr)

Share Button