Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. veljače 2024.

Raste “sajamski grad”: Započelo opremanje 27. Viroexpa koji će se u Virovitici održavati od 16. do 18. veljače

U multifunkcionalnoj hali Viroexpa vrijedni djelatnici Slavonija Expa iz Orahovice počeli su “dizati zidove” za ovogodišnji 27. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024. koji će se u Virovitici održavati od 16. do 18. veljače.

“Naš sajamski grad je u punom jeku izgradnje. Radovi su započeli u ponedjeljak i radovi teku prema planu. Ovogodišnji sajam je najveći do sada jer smo maksimalno iskoristili svaki centimetar unutrašnjeg prostora. Imamo dosta izlagača koji su na rezervnoj listi i na žalost kasno su se javili za sudjelovanje na sajmu. Vanjski prostor će također biti jedan od najvećih, no prijave za vanjski prostor još uvijek su otvorene. Sve je definirano, polako ovoj našoj hali dajemo vizuru Viroexpa te ćemo uskoro krenuti s obavijestima za naše izlagače što se tiče samih priprema i postavljanja štandova” – rekao je Bojan Mijok, direktor sajma Viroexpo te pozvao sve da i ove godine dođu i posjete ‘sajam s dušom’ .

“Pozivam sve žitelje Virovitičko-podraske županije, ali i šire da posjete naš sajam jer ponuda je stvarno raznolika i sigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Na našim službenim stranicama ima cijeli program pa će tako biti i raznih stručnih predavanja. No, tu će biti i raznog programa i na sajamskoj pozornici, kuhanja fiša i paprikaša, smijeha uz Željka Pervana i još mnogo toga” – najavio je Mijok.

I ovogodišnji sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske. (www.icv.hr, Foto: I. Barčan)

Share Button