Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. veljače 2024.

Hotelu Kurija Janković i ove godine “Traveller Review Award”, prosječna ocjena zadovoljnih gostiju 9,1/10

Booking.com koji je dostupan na 43 svjetska jezika te sadrži 28 milijuna smještajnih objekata, nagradio je i ove godine Heritage hotel Kuriju Janković svojom Traveller Review Award za izniman uspjeh i visoku ocjenu koju su tom hotelu dodijelili gosti.

Heritage hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru (Općina Lukač) hotel je koji broji četiri zvjezdice, a otvoren je 2016. godine. Hotel raspolaže s 18 soba, konferencijskom dvoranom, suvenirnicom, caffe barom, restoranom u kojemu se poslužuje doručak te omogućuje najam brdskih i električnih bicikala.

– Stigla nam je i ove godine! Ovo veliko priznanje dobivamo zahvaljujući tome što su nam gosti redovito davali visoke ocjene za uslugu koju im pružamo. Naše poslovanje i rad do zadnjeg detalja promatraju, važu i ocjenjuju oni do čijeg nam je mišljenja najviše stalo – naši gosti i zato nam je ovo najdraža i najvažnija nagrada koju možemo dobiti. Hvala vam – poručili su iz hotela Kurija Janković. (www.icv.hr, Foto: Hotel Kurija Janković, Kristijan Toplak)

Share Button