Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. travnja 2024.

Izuzmemo li gradnju brze ceste, dionicu od Virovitice do Špišić Bukovice, Orahovica je trenutno, najveće gradilište u Virovitičko-podravskoj županiji

Izuzmemo li gradnju brze ceste, dionicu od Virovitice do Špišić Bukovice, Orahovica je trenutno, gledajući vrijednost projekata, najveće gradilište u Virovitičko-podravskoj županiji. U subotu je radove na „Uređenju turističko-rekreacijskog centra Jezero-Hercegovac-Ružica grad“, potom rekonstrukciju Dječjeg vrtića „Palčić“, te izgradnju nove moderne, natkrivene gradske tržnice, obišao potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić, uz saborske zastupnike, Josipa Đakića, Vesnu Bedeković, Natašu Tramišak, Gorana Ivanovića, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Marija Klementa, a sve uz nazočnost gradonačelnika Orahovice Saše Ristera.

Rister je upoznao nazočne s projektima od kojih su neki u završnoj fazi. Naglasio je kako će radovi na „Turističko-rekreacijskog centra Jezero-Hercegovac-Ružica grad“, biti gotovi ove godine, a u novi dječji vrtić će ove sezone moći biti upisani svi oni koji nisu to mogli do sada, jer je kapacitet, sredstvima Ministarstva poljoprivrede , dograđenog vrtića – 153 djece. Obišli su u novu, natkrivenu tržnicu, projekta čija je provedba pri samom kraju, a sredstva za njenu gradnju izdvojilo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Grad Orahovica. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button